• Maak uw keuze

Wild POP-UP restaurant
Wanneer? 01/12/2024

Wat? Wild POP-UP restaurant

VOL

Drie weekenden lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.

Update Wild pop-up restaurant: alle avonden zijn uitverkocht.

Het Pop-up restaurant kan weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:

Vrijdag 15 november 2024 = VOL

Zaterdag 16 november 2024 = VOL

Zondag 17 november 2024

Vrijdag 22 november 2024 = VOL

Zondag 24 november 2024

Vrijdag 29 november 2024 = VOL

Zaterdag 30 november 2024 = VOL

Zondag 1 december 2024 = VOL

Wildmenu 2024

 

Amuse

*

Marbré van eendenlever, gerookte eendenborst en fazant met bijpassend garnituur

*

Najaarssoep met wildstoof en paddenstoelen 

*

Wildzwijnwangetjes met portsaus en pompoen

*

Duo van hert (sukade en rug) geserveerd met peen en pastinaakmousseline

*

Dessert

 

€ 60,00 per persoon

 

Reserveren kan uitsluitend via mail, reserveren kan tussen 18:00 en 20:00.
Graag bij je reservering je telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bereiken.
Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl 

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.

EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws