Maak uw keuze
VOL
Drie weekenden lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.
Update Wild pop-up restaurant: alle avonden zijn uitverkocht.
Het Pop-up restaurant kan weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:
Vrijdag 15 november 2024 = VOL
Zaterdag 16 november 2024 = VOL
Zondag 17 november 2024
Vrijdag 22 november 2024 = VOL
Zondag 24 november 2024
Vrijdag 29 november 2024 = VOL
Zaterdag 30 november 2024 = VOL
Zondag 1 december 2024 = VOL
Wildmenu 2024
Amuse
*
Marbré van eendenlever, gerookte eendenborst en fazant met bijpassend garnituur
*
Najaarssoep met wildstoof en paddenstoelen
*
Wildzwijnwangetjes met portsaus en pompoen
*
Duo van hert (sukade en rug) geserveerd met peen en pastinaakmousseline
*
Dessert
€ 60,00 per persoon
Reserveren kan uitsluitend via mail, reserveren kan tussen 18:00 en 20:00.
Graag bij je reservering je telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bereiken.
Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl
Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.
Tongelaar 12, 5451 HS Mill
Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!